A vállalkozók közül még mindig sokan gondolják, hogy nincs szükségük saját honlapra, bőven elég, ha valamelyik közösségi oldalt használják a termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésére. Azonban már több alkalommal fordult elő, hogy rövidebb ideig nem lehetett elérni egyik-másik népszerű közösségimédia-oldalt. 2021. október 4-én, este 18:00 óra körül egyszerre vált használhatatlanná a Facebook, a Messenger, az Instagram, és a Whatsapp is, de most nem csak néhány röpke percre, hanem hosszú órákra. Azok a vállalkozások, akik kizárólag a közösségi oldalakon tartják a kapcsolatot a követőikkel, ezekben az órákban egyáltalán nem voltak jelen az interneten. Pedig nagyon fontos, hogy egy vállalkozás mindig elérhető legyen: a potenciális vevők a szolgáltatások között bármikor tudjanak böngészni (akár újra és újra visszatérni), folyamatosan legyen lehetőségük információt találni arról, hol érhetnek el. Ebből is látszik, mennyire fontos, hogy te vállalkozóként ne csak a közösségi médiában legyél jelen, hanem rendelkezz saját weboldallal vagy webáruházzal is.

Közösségi média

Miért jó a saját weboldal?

A saját honlapnak egyébként is van egy külön varázsa. Kedved szerint alakíthatod, formálhatod a kinézetét, neked tetsző tartalommal töltheted meg, változás esetén pedig azonnal tudod frissíteni az oldalt. Nem kell félned attól, hogy egyik napról a másikra egyszer csak eltűnik az évek óta gondosan építgetett, több tíz-, akár százezres követőtáborral rendelkező oldalad. A honlap a tiéd, te döntöd el, mihez kezdesz vele. Hasznos, ha blogot is vezetsz, mert minél több releváns bejegyzést töltesz fel az általad képviselt témában, annál nagyobb eséllyel találnak rád a keresőkön keresztül. Emellett gondolj csak bele, ha a konkurenciádnak van weboldala, neked pedig nincs, akkor hozzá képest hátrányban vagy. Márpedig nem célod rontani a saját üzleted.

 

Miben tudok én segíteni?

 

Weboldal

Weboldal

Jelenleg összesen 4 saját WordPress-alapú honlappal rendelkezem. Mindegyiket én hoztam létre, állítottam be és kezelem. Ha te is WordPress-alapú weboldalban gondolkodsz:

  • tudok segíteni ennek létrehozásában, beállításában, illetve az alapok elmagyarázásában.

Sablont nem készítek – ezért szükséged lesz egy előre kiválasztott ingyenes vagy fizetős sablonra -, de szívesen beállítom és személyre szabom a neked tetszőt. Ha ezt követően is igényt tartanál a segítségemre, akkor kérlek, olvasd el a következő sorokat is.

Ha már rendelkezel weboldallal, akkor több feladat elvégzésében is tudok segíteni:

  • WordPress alapú weboldalra bejegyzés feltöltése kapott szöveg alapján

Magába foglalja a szöveg formázását, korrektúrázását, jogtiszta kép keresését és feltöltését, külső és belső linkek beszúrását, a SEO-beállításokat külön alkalmazás használatával, illetve igény esetén az időzítést is. Szívesen használok címkéket és kategóriákat, de külön taxonómiákat is be tudok állítani.

  • Banner és bejegyzéskép készítése

Ha a bejegyzéseidhez szerkesztett képre van szükséged, vagy egy hirdetéshez bannerre, írd meg az elképzeléseidet, szívesen elkészítem.

  • Behúzóanyag készítése

A behúzóanyag vagy csalianyag olyan ingyenesen letölthető online dokumentum, melyet a hírleveledre feliratkozásért adsz az érdeklődőknek. Ezáltal ők ingyenes értékes tartalmat kapnak, te pedig feliratkozókat nyersz. Nagyon hasznos, ha van egy ilyen anyagod, érdemes élni a lehetőséggel!

 

Webáruház

Webáruház esetén a termékfeltöltésben tudok segíteni. Ha vannak kész termékleírásaid és csak a megfelelő helyre kell beilleszteni őket, vagy javítani kell benne, esetleg információbővítésre szorul, nyugodtan keress meg!

 

A fentiek mellett vállalom weboldalak, webáruházak teljes átnézését, a helyesírási hibák javítását, egyéb hibák összeírását, jelzését is!

 

A weboldallal és webáruházzal kapcsolatos árjegyzékemet itt találod,
keress bizalommal!

Ez is érdekelhet:
Évértékelő 2021
Évértékelő 2021

Még soha sehova nem írtam évértékelő bejegyzést - ez látszani is fog a következő soraimon, minden bizonnyal kicsit hosszú, ugyanakkor Tovább

Virtuális asszisztens lettem
Benked Anett virtuális asszisztens tanúsítvány

Talán négy éve fogalmazódott meg bennem először, hogy hiába van teljes munkaidős állásom és dolgozom a szakmámban, a meglévő végzettségeim Tovább