A vállalkozók közül még mindig sokan gondolják, hogy nincs szükségük saját honlapra, bőven elég, ha valamelyik közösségi oldalt használják a termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésére. Azonban már több alkalommal fordult elő, hogy rövidebb ideig nem lehetett elérni egyik-másik népszerű közösségimédia-oldalt. 2021. október 4-én, este 18:00 óra körül egyszerre vált használhatatlanná a Facebook, a Messenger, az Instagram, és a Whatsapp is, de most nem csak néhány röpke percre, hanem hosszú órákra. Azok a vállalkozások, akik kizárólag a közösségi oldalakon tartják a kapcsolatot a követőikkel, ezekben az órákban egyáltalán nem voltak jelen az interneten. Pedig nagyon fontos, hogy egy vállalkozás mindig elérhető legyen: a potenciális vevők a szolgáltatások között bármikor tudjanak böngészni (akár újra és újra visszatérni), folyamatosan legyen lehetőségük információt találni arról, hol érhetnek el. Ebből is látszik, mennyire fontos, hogy te vállalkozóként ne csak a közösségi médiában legyél jelen, hanem rendelkezz saját weboldallal vagy webáruházzal is.

Közösségi média

Miért jó a saját weboldal?

A saját honlapnak egyébként is van egy külön varázsa. Kedved szerint alakíthatod, formálhatod a kinézetét, neked tetsző tartalommal töltheted meg, változás esetén pedig azonnal tudod frissíteni az oldalt. Nem kell félned attól, hogy egyik napról a másikra egyszer csak eltűnik az évek óta gondosan építgetett, több tíz-, akár százezres követőtáborral rendelkező oldalad. A honlap a tiéd, te döntöd el, mihez kezdesz vele. Hasznos, ha blogot is vezetsz, mert minél több releváns bejegyzést töltesz fel az általad képviselt témában, annál nagyobb eséllyel találnak rád a keresőkön keresztül. Emellett gondolj csak bele, ha a konkurenciádnak van weboldala, neked pedig nincs, akkor hozzá képest hátrányban vagy. Márpedig nem célod rontani a saját üzleted.

 

Miben tudok én segíteni?

 

Weboldal

Jelenleg összesen 4 saját WordPress-alapú honlappal rendelkezem. Mindegyiket én hoztam létre, állítottam be és kezelem. Ha te is WordPress-alapú weboldalban gondolkodsz:

  • tudok segíteni ennek létrehozásában, beállításában, illetve az alapok elmagyarázásában.

Sablont nem készítek – ezért szükséged lesz egy előre kiválasztott ingyenes vagy fizetős sablonra -, de szívesen beállítom és személyre szabom a neked tetszőt. Ha ezt követően is igényt tartanál a segítségemre, akkor kérlek, olvasd el a következő sorokat is.

Ha már rendelkezel weboldallal, akkor több feladat elvégzésében is tudok segíteni:

  • WordPress alapú weboldalra bejegyzés feltöltése kapott szöveg alapján

Magába foglalja a szöveg formázását, korrektúrázását, jogtiszta kép keresését és feltöltését, külső és belső linkek beszúrását, a SEO-beállításokat külön alkalmazás használatával, illetve igény esetén az időzítést is. Szívesen használok címkéket és kategóriákat, de külön taxonómiákat is be tudok állítani.

  • Banner és bejegyzéskép készítése

Ha a bejegyzéseidhez szerkesztett képre van szükséged, vagy egy hirdetéshez bannerre, írd meg az elképzeléseidet, szívesen elkészítem.

  • Behúzóanyag készítése

A behúzóanyag vagy csalianyag olyan ingyenesen letölthető online dokumentum, melyet a hírleveledre feliratkozásért adsz az érdeklődőknek. Ezáltal ők ingyenes értékes tartalmat kapnak, te pedig feliratkozókat nyersz. Nagyon hasznos, ha van egy ilyen anyagod, érdemes élni a lehetőséggel!

 

Webáruház

Webáruház esetén a termékfeltöltésben tudok segíteni. Ha vannak kész termékleírásaid és csak a megfelelő helyre kell beilleszteni őket, vagy javítani kell benne, esetleg információbővítésre szorul, nyugodtan keress meg!

 

A fentiek mellett vállalom weboldalak, webáruházak teljes átnézését, a helyesírási hibák javítását, egyéb hibák összeírását, jelzését is!

 

A weboldallal és webáruházzal kapcsolatos árjegyzékemet itt találod!

benkedanett.hu kapcsolat banner

Ez is érdekelhet:
Ki az a virtuális asszisztens és miben tud neked segíteni?
Virtuális asszisztens

Ha vállalkozol, neked is szükséged van virtuális asszisztensre   De ki is az a virtuális asszisztens? A virtuális asszisztens olyan Tovább

Virtuális asszisztens lettem
Benked Anett virtuális asszisztens tanúsítvány

Talán négy éve fogalmazódott meg bennem először, hogy hiába van teljes munkaidős állásom és dolgozom a szakmámban, a meglévő végzettségeim Tovább