SZOLGÁLTATÁSOK

Ezeket a feladatokat tudom átvállalni tőled

Közösségi média

Egy vállalkozás marketingjének fontos eszközei a közösségimédia-oldalak.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Weboldal és webáruház

Ha weboldalt vagy webáruházat működtetsz, van néhány ajánlatom a számodra.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Irodai szolgáltatások

Évekig dolgoztam adminisztrációs területen: foglalkoztam többek között statisztikával, beszámolókkal, táblázatokkal.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Közvélemény-kutatás, piackutatás

A vásárlók megkérdezése és a konkurencia felmérése hosszabb ideig tartó, de hasznos feladat.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Közösségi média

Egy vállalkozás marketingjének fontos eszköze a megfelelő közösségimédia-oldalakon történő rendszeres jelenlét. Ez nem csak a bejegyzések írását jelenti, hanem a követőkkel való kapcsolattartást, a megadott információk folyamatos frissítését, és a különböző oldalak adottságainak kihasználását is: mint egy esemény létrehozása, melyre több ezer embert meghívhatunk. 

Listámat az eddig használt közösségimédia-oldalak alapján állítottam össze, melyek közül a legtöbbet a mai napig aktívan használom. Magabiztosan kezelem a következőket:

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google Cégem, Twitter, Moly, Meska

Az egyes közösségimédia-oldalakkal kapcsolatos árajánlataimat az Árjegyzék tartalmazza.

Weboldal és webáruház

Minden vállalkozás esetében fontos az online jelenlét, hiszen ma már nem a telefonkönyvben, hanem elsősorban az interneten keresünk információt, elérhetőséget. Egy informatív, igényesen összeállított honlappal nem csak információt tudunk szolgáltatni magunkról az érdeklődőknek, hanem a bizalomépítés eszközévé is válhat. Ennek kiváló módja a honlapon belüli blogírás és a hírlevélküldés.

Bejegyzések publikálásában, SEO-szerinti beállításában tudok segíteni, emellett szívesen készítek behúzóanyagot (csalianyagot) a hírlevélre feliratkozók számára, vagy bannert az aktuális akciókhoz. Webáruház esetén a termékfeltöltést tudom vállalni. 

Vállalom weboldalak, webáruházak teljes átnézését, a helyesírási hibák javítását, funkciók tesztelését is! A részletek ismeretében tudok egyedi árajánlatot adni, kérlek keress az elérhetőségeimen!

Eddigi munkáimat a Referenciák oldalon tudod megtekinteni, a weboldallal és webáruházzal kapcsolatos árajánlataimat pedig az Árjegyzék tartalmazza.

Irodai szolgáltatások

Több mint 11 éves tapasztalatom van adminisztrációs területen, tudom, hogy számos olyan tevékenység végezhető, melyekhez nem szükséges a személyes jelenlét. Virtuális asszisztensként ezért az adminisztratív feladatok terhét is le tudom venni a válladról. 

Az irodai szolgáltatásokkal kapcsolatos árajánlataimat az Árjegyzék tartalmazza.

Közvélemény-kutatás, piackutatás

Egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése előtt érdemes közvélemény-kutatást végezni, hogy megismerjük a korábbi vagy potenciális vásárlóink igényeit. Válaszadásuk sokat segíthet egy kezdetleges koncepció kialakításában, vagy egy meglévő tervezet átszabásában. 

A jelenlévő piaci szereplőket is érdemes tanulmányozni. Könnyen előfordulhat, hogy az általunk kínálni tervezett termék vagy szolgáltatás már működik másik cég által, és ugyanabban a formában nincs szükség újabb szereplőre a piacon. A felméréshez piackutatás keretében tudok segítséget nyújtani. 

A közvélemény-kutatással, piackutatással kapcsolatos árajánlataimat az Árjegyzék tartalmazza.

Kapcsolat

Időtartam:

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

A feladatokról

Folyamatosan képzem magam, ezért ha más típusú feladatot bíznál rám, kérlek keress meg az elérhetőségeimen és megbeszéljük a részleteket! 

 

Bár van benne gyakorlatom:
pénzügyi, ügyfélszolgálati, értékesítési és HR-feladatok ellátását nem vállalom!

Ne várj tovább!
Ha szeretnél felszabadítani az idődből,

kérj ajánlatot még ma!

Adatkezelési tájékoztató

7 + 4 =