SZOLGÁLTATÁSOK

Ezeket a feladatokat tudom átvállalni tőled

Irodai szolgáltatások

Évekig dolgoztam adminisztrációs területen: foglalkoztam adatbázisokkal, statisztikákkal, beszámolókkal, táblázatokkal.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Kulcsszókutatás

A legfontosabb kulcsszavak megkeresése  és alkalmazása azért hasznos, mert ezek segítségével nagyobb eséllyel találják meg a honlapodat a leendő ügyfeleid/vásárlóid.

Nézd meg, hogyan tudok neked segíteni:

Közösségi média

Egy vállalkozás marketingjének fontos eszközei a közösségimédia-oldalak.

Nézd meg, miben tudok neked segíteni:

Weboldal

Ha weboldalt működtetsz, van néhány ajánlatom a számodra.

Nézd meg, hogyan tudok neked segíteni:

Irodai szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatom van adminisztrációs területen, ezért tudom, hogy számos olyan tevékenység létezik, melyekhez nem szükséges a személyes jelenlét. Virtuális asszisztensként ezért az adminisztratív feladatok terhét is le tudom venni a válladról. 

Az irodai szolgáltatásokkal kapcsolatos árajánlataimat az Árjegyzék tartalmazza.

Kulcsszókutatás

Ha rendelkezel honlappal, akkor kulcsszókutatásra is szükséged van ahhoz, hogy minél többen rátaláljanak erre a weboldalra, ezáltal pedig a termékeidre/szolgáltatásaidra. 

A kulcsszókutatás során megkeresem neked, hogy az emberek mire kíváncsiak a termékeddel/szolgáltatásoddal kapcsolatban a keresőben. Az így kapott kulcsszólista segítségedre lesz a tartalomgyártásban és optimalizálásban – ezeket alkalmazva nagyobb eséllyel találnak rád a leendő ügyfeleid/vásárlóid.

A kulcsszókutatással kapcsolatos árajánlatomat az Árjegyzék tartalmazza.

Közösségi média

Egy vállalkozás marketingjének fontos eszköze a megfelelő közösségimédia-oldalakon történő rendszeres jelenlét. Ez nem csak a bejegyzések írását jelenti, hanem a követőkkel való kapcsolattartást, a megadott információk folyamatos frissítését, és a különböző oldalak adottságainak kihasználását is: mint egy esemény létrehozása, melyre több ezer embert meghívhatunk. 

Listámat az eddig használt közösségimédia-oldalak alapján állítottam össze, melyek közül a legtöbbet a mai napig aktívan használom. Magabiztosan kezelem a következőket:

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google Cégem, X (Twitter)

Az egyes közösségimédia-oldalakkal kapcsolatos árajánlataimat az Árjegyzék tartalmazza.

Weboldal

Minden vállalkozás esetében fontos az online jelenlét, hiszen ma már nem a telefonkönyvben, hanem elsősorban az interneten keresünk információt, elérhetőséget. Egy informatív, igényesen összeállított honlappal nem csak információt tudsz szolgáltatni magadról az érdeklődőknek, hanem a bizalomépítés eszközévé is válhat. Ennek kiváló módja a honlapon belüli blogírás és a hírlevélküldés.

Bejegyzések publikálásában, SEO-szerinti beállításában tudok segíteni, emellett szívesen készítek behúzóanyagot (csalianyagot) a hírlevélre feliratkozók számára, vagy bannert az aktuális akciókhoz. 

Vállalom weboldalak, webáruházak teljes átnézését, a helyesírási hibák javítását, linkek, funkciók tesztelését is! A részletek ismeretében tudok egyedi árajánlatot adni, kérlek keress az elérhetőségeimen!

Eddigi munkáimat a Referenciák oldalán tudod megtekinteni, a weboldallal kapcsolatos árajánlataimat pedig az

Árjegyzék tartalmazza.

Kapcsolat

Időtartam:

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

A feladatokról

Folyamatosan képzem magam, ezért ha más típusú feladatot bíznál rám, kérlek keress meg az elérhetőségeimen és megbeszéljük a részleteket! 

 

Bár van benne gyakorlatom:
pénzügyi, ügyfélszolgálati, értékesítési és HR-feladatok ellátását nem vállalom!

Ne várj tovább!
Ha szeretnél felszabadítani az idődből,

kérj ajánlatot még ma!

Adatkezelési tájékoztató

13 + 4 =